Βιομηχανία αυτοκινήτου
Ηγέτες με τη Lohmann
Τεχνολογία συγκόλλησης αιχμής για τοεσωτερικό και το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου.
Οι λύσεις συγκόλλησης χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο στην βιομηχανία αυτοκινήτου. Και οι βιομηχανικές κολλητικές ταινίες της Lohmann είναι η επιλογή σας αν βασίζεστε στην μεγαλύτερη απόδοση και αποδοτικότητα κόστους στο μέλλον.
Ο μεγάλος βαθμός ευελιξίας τους καθιστά τις κολλητικές μας ταινίες ιδανικές για μεγάλη μεγάλο εύρος κατασκευών και για να εξασφαλίσετε αξιόπιστη στερέωση, ακόμα και στις πιο σύγχρονες επιφάνειες.
Το αποτέλεσμα είναι πολλά πρακτικά οφέλη: οχήματα ελαφρύτερα, με χαμηλότερα επίπεδα κραδασμών, πιο ήσυχα και πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Και το πιο σημαντικό: οι ταινίες είναι ιδανικές για αυτόματες διαδικασίες σύνδεσης.
Ανακαλύψτε μόνοι σας τα προηγμένα μέσα συγκόλλησης για το εσωτερικό και το εξωτερικό  τμήμα του αυτοκινήτουπου θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη.
 
Εσωτερικό τμήμα αυτοκινήτου
Ύψιστη ασφάλεια, ανώτατα επίπεδα άνεσης και κομψός σχεδιασμός– η τεχνολογία συγκόλλησης της Lohmann σας βοηθάει να κατασκευάσετε το τέλειο εσωτερικό αυτοκινήτου. Η τεχνολογία Lohmann στερεώνει καλώδια, συνδέει ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ταυτόχρονα διατηρεί τις εκπομπές σε χαμηλά επίπεδα.
 
Εξωτερικό τμήμα αυτοκινήτου
Έχουμε την απάντηση στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα: οι κολλητικές μας ταινίες εξασφαλίζουν την τέλεια συγκόλληση, ακόμη και σε επιφάνειες χαμηλής ενέργειας. Είναι ιδανικές για να στερεώσετε προστατευτικές και διακοσμητικές λωρίδες και εξωτερικούς καθρέπτες.