Ανανεώσιμη ενέργεια
Ατενίζοντας το μέλλον.
Καινοτόμα τεχνολογία συγκόλλησης για ανανεώσιμη ενέργεια.

Ο δημόσιος  διάλογος για την κατάργηση της πυρηνικής ενέργειας το έχει υπογραμμίσει και πάλι: δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ανανεώσιμη ενέργεια. Οι βελτιώσεις στην αποδοτικότητα και την απόδοση είναι οι προκλήσεις που πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν οι κατασκευαστές. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο η καινοτόμα τεχνολογία συγκόλλησης της Lohmann παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.
Όσο πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά συνδέονται τα /εξαρτήματα, τόσο περισσότερο διαρκούν και τόσο πιο οικονομικό είναι το συνολικό σύστημα – ανεξάρτητα από το αν η άντληση ενέργειας γίνεται από ηλιακά συστήματα ή ανεμογεννήτριες και κυψέλες καυσίμου, ή αν η ενέργεια έχει αποθηκευτεί με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών συσσωρευτών. 
Ασφαλής πλαισίωση φωτοβολταϊκών πλαισίων
Η Lohmann παρέχει το καλύτερο περιβάλλον: οι κολλητικές μας ταινίες αιχμής εγγυώνται απόλυτα αξιόπιστη επεξεργασία κατά την συγκόλληση προφίλ πλαισίων σε ηλιακά επικαλυμμένα συστήματα – από χειρωνακτικές ως απόλυτα αυτοματοποιημένες διαδικασίες.
Οπίσθια στερέωση φωτοβολταϊκών πλαισίων
Για τέλεια συγκόληση  και αξιόπιστη λειτουργεία : Ο κατασκευαστικες και  μονωτικές κολλητικές ταινίες είναι οι πλέον κατάλληλες για την πρόληψη της  τάσης επαφής μεταξύ των ζυγών στήριξης  και των ηλιακών  κύψελων.
Οι τεχνικές κολλητικές ταινίες στη σύνδεση και τη συναρμολόγηση ηλιακών πλαισίων.
Γρήγορη συναρμολόγηση και μεγάλη διάρκεια ζωής: οι ταινίες συναρμολόγησης Lohmann αποτελούν την ιδανική επιλογή για τη σύνδεση πλαισίων λεπτού υμενίου στη δομή του συλλέκτη. Συνδυασμένη με οπίσθια επικόλληση (backrail attachment) , η τεχνολογία συγκόλλησής μας είναι απλά η έξυπνη εναλλακτική λύση. 
Εξαρτήματα diecut για συναρμολόγηση και στεγανοποίηση συστοιχιών κυψέλης καυσίμου.
Δουλειά ακριβείας από τη Lohmann: Τα δικά μας Εξαρτήματα diecut διευκολύνουν απίστευτα την επικόλληση με ακρίβεια ως τις μικρότερες επιφάνειες. Επίσης παρέχουν την καλύτερη δυνατή διαδικασία συναρμολόγησης και ταυτόχρονα ικανοποιούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις στην στεγανοποίηση συστοιχιών κυψέλης καυσίμου.
Συγκόλληση σύγχρονων μπαταριών ιόντων li-ion σε συστοιχίες.
Η σύνδεση για πραγματικά ιδιαίτερες απαιτήσεις: η δική μας λύση της θερμομονωτικής και ηλεκτρομονωτικής κολλητικής ταινίας χρησιμοποιείται όταν μπαταρίες ιόντων λιθίου και στοιχεία ψύξης ενώνονται για να φτιάξουν συστοιχίες. 
Η τεχνολογία συγκολλητικών μέσων στην παραγωγή ανεμογεννητριών.
Ένας νέος άνεμος φυσάει στον τομέα της ενέργειας. Σε τελική ανάλυση, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από αιολική ενέργεια κερδίζει έδαφος μετά την απόφαση για κατάργηση της πυρηνικής ενέργειας. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι η τεχνολογία μας συγκολλητικών μέσων έχει ξεπεράσει τις δυνατότητές της στην παραγωγή πτερυγίων στροφέων, πχ στην στερέωση υλικών επίστρωσης.
Συγκόλληση κυψελών φωτοβολταϊκών πλαισίων
Τα στιγμιαία τμήματα συγκόλλησής μας die cut είναι ιδανικά για τη στεγανοποίηση και τη συγκόλληση κυψελών φωτοβολταϊκών πλαισίων. Η προσαρμοσμένη γεωμετρία τους εξασφαλίζει εξαιρετικά αποδοτική επεξεργασία.