Εκτύπωση εττικετών με τη μέθοδο της φλεξογραφίας
Διαβάστε απλά την ετικέτα: λύσεις υψηλής απόδοσης
Τεχνολογία συγκόλλησης για εκτύπωση εττικετών  με τη μέθοδο της φλεξογραφίας

Η συχνή εναλλαγή μοτίβων, ο μεγάλος αριθμός διαφορετικών τύπων περιεχομένου και πληροφοριών στην εττικέτα , αλλά και τα περίπλοκα σχέδια – όταν αντιμετωπίζετε αυτές τις προκλήσεις, η εκτύπωση αυτοκόλλητων εττικετών  δεν είναι εύκολη δουλειά. Γι αυτό ακριβώς είναι καθησυχαστικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας ειδικός συγκόλλησης που γνωρίζει τα πάντα για το θέμα.
Οι σειρές προϊόντων DuploFLEX®3 και 4 της Lohmann παρέχουν στον τομέα της εκτύπωσης αυτοκόλλητων εττικετών  με τη μέθοδο της φλεξογραφίας μεγάλη ποικιλία επιλογής ταινιών . Αυτές οι ταινίες εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα και ανταποκρίνονται τέλεια στις ιδιαίτερες  ανάγκες των καταναλωτών.
DuploFLEX® 3 and 4
DuploFLEX® 3 και 4
Οι κολλητικές ταινίεςDuploFLEX®3 και 4 έχουν εξελιχθεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται στην εκτύπωση αυτοκόλλητων εττικετών με τη μέθοδο της φλεξογραφίας. Βοηθούν στη βέλτιστη τοποθέτηση και αφαίρεση του κλισέ εκτύπωσης  , ενώ αποδίδουν τέλεια ποιότητα εκτύπωσης ακόμη και σε χαμηλές πιέσεις εκτύπωσης. Οι ταινίες επικόλλησης κλισέ  της Lohmann είναι η ιδανική λύση για τη τοποθέτηση του κλισε εκτύπωσης.
Τέλεια εκτυπωμένη εικόνα, ως την τελευταία λεπτομέρεια.
Για όποια εκτυπωμένη εικόνα κι αν αγωνίζεστε, τα DuploFLEX®3 και DuploFLEX®4 εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα εκτύπωσης τόσο στη σειρά 0.38 όσο και στη σειρά 0.44.
Ανώτερη ποιότητα από την εύκαμπτη μεμβράνη  διπλής όψεως.
Η εύκαμπτη μεμβράνη  διπλής όψεως στις ταινίες επικόλλησης κλισέ της  Lohmann εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα εκτύπωσης. Οι δυνάμεις που εφαρμόζονται στον  αφρό απορροφούνται τέλεια. Η αμαύρωση στο  χαρτί προλαμβάνεται και μια τρομερά ευκρινής απεικόνιση επιτυγχάνεται – ακόμη και σε χαμηλές πιέσεις εκτύπωσης.