Εκτύπωση χάρτινου κουτιού με τη μέθοδο της φλεξογραφίας
Εντυπωσιακά αποτελέσματα  που μαγνητίζουν το βλέμμα. 
Τεχνολογία συγκόλλησης για εκτύπωση χάρτινου κουτιού με τη μέθοδο της φλεξογραφίας.
Ο μόνος δρόμος μπροστά//Ο μόνος δρόμος εξέλιξης της εκτύπωσης χάρτινων κουτιών με τη μέθοδο της φλεξογραφίας οδηγεί στην μόνιμη διεργασία και στην βελτιστοποίηση της ποιότητας. Σε τελική ανάλυση, η συσκευασία κάνει πολλά περισσότερα από το να προστατεύει απλά. Η συσκευασία γίνεται το πιο κρίσιμο στοιχείο της ανάδειξης του προϊόντος από ποτέ.
Είτε ζητάτε αποτελέσματα που μαγνητίζουν το βλέμμα, ή θέλετε να δημιουργήσετε οπτική προβολή στο σημείο πώλησης, η Lohmann είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.
Η τεχνολογία συγκόλλησής μας προσφέρει την τέλεια απεικόνιση, ενώ η τοποθέτηση του κλισέ της  εκτύπωσης  μπορεί να ρυθμιστεί για κάθε λύση.
DuploFLEX® CB

Ο πολυμερής αφρός υψηλής ποιότητας που έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση για την εξαιρετική του απόδοση στην σειρά προϊόντων DuploFLEX®ΗΡ εμφανίζεται πάλι στην σειρά προϊόντων DuploFLEX®CB. Χάρη στην κλειστή δομή κυψέλης του, ξανακερδίζει εύκολα το αρχικό σχήμα και έχει υψηλή σταθερή συμπιεστότητα. Επιπλέον, προλαμβάνει επιπτώσεις «κοιλιάς».
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο πολυμερής αφρός  υψηλής ποιότητας, σε αντίθεση με τον ανοιχτό αφρό, είναι ανθεκτικός στο νερό και στους διαλύτες.
Καλύπτει κάθε ανάγκη.
Με φορέα μεμβράνης τερεφθαλικού πολυαιθυλενίου (ΡΕΤ) ή   αυτοκόλλητος μιας όψεως πολυμερής  αφρός υψηλής ποιότητας  ανάλογα με τις ανάγκες σας, η σειρά προϊόντων DuploFLEX®CB σας δίνει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα στην εκτύπωση χάρτινων κουτιών με τη μέθοδο της φλεξογραφίας.
Πρακτικά για την αποθήκη σας.
Οι δαπάνες της αποθήκευσης υπολογίζονται επίσης με την ξεχωριστή χρωματική κωδικοποίηση σε κάθε συνδυασμό συσκευασίας, επιτρέποντας έτσι την εύκολη αναγνώριση του προϊόντος. Επιπλέον,όλες οι συσκευασίες DuploFLEX® 5 είναι 100% ανακυκλώσιμες. Έτσι σώζετε το περιβάλλον και γλιτώνετε έξοδα διάθεσης απορριμάτων. Τηλεφωνήστε μας σήμερα και οι ειδικοί μας θα σας απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.