Εκτύπωση περιτυλίγματος συσκευασιών
Μηχανισμός ρύθμισης για πρόσθετη αποδοτικότητα
Ταινίες τοποθέτησης κλισέ σε εφαρμογές εκτύπωσης περιτυλίγματος συσκευασιών.

Οι όλο και πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών και οι πολύπλοκες εργασίες εκτύπωσης τοποθετούν ψηλά τον πήχη, δημιουργούν υψηλές απαιτήσεις στην εκτύπωση περιτυλίγματος συσκευασιών. Οι επιχειρήσεις πρέπει να βελτιώνουν διαρκώς τις διαδικασίες τους απλά για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Συνεπώς, η επιλογή των σωστών ταινιών τοποθέτησης κλισέ είναι ο σημαντικός «μηχανισμός ρύθμισης».
Στην Lohmann, ειδικότητά μας είναι η πρόσθετη αποδοτικότητα και η σταθερότητα της διαδικασίας. Γνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις αναζητούν λύσεις που εγγυώνται άμεση τοποθέτηση, αφαίρεση και ρύθμιση της πίεσης εκτύπωσης ενώ παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα , ακόμα και στις μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης.
DuploFLEX® 5
DuploFLEX®5
Η σειρά DuploFLEX® 5της Lohmann είναι παγκόσμιο πρότυπο στην τοποθέτηση  του κλισέ εκτύπωσης .
Η σειρά προϊόντων μας κολλητικών ταινιών DuploFLEX®5 έχει αναπτυχθεί για φλεξογραφία 0,55 και σας προσφέρει όλα τα οφέλη που απαιτούνται από την εκτύπωση περιτυλίγματος συσκευασιών. Χάρη στην μεγάλη γκάμα κολλητικών ταινιών με ποικιλία στην σκληρότητα αφρού και στις ιδιότητες συγκόλλησης, μπορείτε πάντα να βρείτε το ιδανικό προϊόν που θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης. Επωφεληθείτε από τα τέλεια αποτελέσματα εκτύπωσης που σας δίνουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό.
Βελτιωμένη ποιότητα από το εύκαμπτο φιλμ διπλής όψεως.
Αντίθετα από τις συμβατικές κολλητικές ταινίες αφρού με πολυστρωματική μεμβράνη τερεφθαλικού πολυαιθυλενίου (ΡΕΤ), η δική μας σειρά προϊόντων DuploFLEX® 5 έχει τα χαρακτηριστικά ενός στρώματος μεμβράνης πολυαιθυλενίου (ΡΕ). Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σχεδιασμού που εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα εκτύπωσης.Φροντίζει να απορροφηθούν οι δυνάμεις που εφαρμόζονται στον συμπιεστό αφρό, προλαμβάνοντας την αμαύρωση στα φιλμ  και προσφερει  εξαιρετική απεικόνιση ειδώλου, ακόμα και στις μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης.
Τέλεια απεικόνιση ειδώλου ως την τελευταία λεπτομέρεια
Φίνα τελειώματα, υπέροχοι μεσαίοι τόνοι χρώματος, τέλειες περιοχές και καθαρά γράμματα. Ανεξάρτητα από την απεικόνιση, η σειρά προϊόντων DuploFLEX® 5 υπόσχεται εξαιρετικά αποτελέσματα.  Χρησιμοποιήστε τον πίνακα που ακολουθεί για να δείτε ποιες κολλητικές ταινίες προτείνουμε για κάθε εφαρμογή.
Με τις διαφορετικές μας σκληρότητες αφρού και με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς ιδιοτήτων συγκόλλησης, η σειρά προϊόντων DuploFLEX® 5 σας δίνει την αληθινή ελευθερία για να κάνετε πάντα την καλύτερη επιλογή για κάθε εργασία εκτύπωσης.
Οι δαπάνες της αποθήκευσης υπολογίζονται επίσης με την ξεχωριστή χρωματική κωδικοποίηση σε κάθε συνδυασμό συσκευασίας, επιτρέποντας έτσι την εύκολη αναγνώριση του προϊόντος. Επιπλέον, όλες οι συσκευασίες DuploFLEX® 5 είναι 100% ανακυκλώσιμες. Έτσι σώζετε το περιβάλλον και γλιτώνετε έξοδα απόρριψης απορριμάτων. Τηλεφωνήστε μας σήμερα και οι ειδικοί μας θα σας απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.
DuploFLEX® HP 5

Θέλετε να αξιοποιήσετε και και το τελευταίο εκατοστό και να ξεπεράσετε τα όρια του εφικτού; Θέλετε να εκτυπώσετε έναν ακόμα πιο φυσικό τόνο δέρματος σε μια σακούλα; Πρέπει οι ασυνήθιστα μεγάλες και γρήγορες εργασίες εκτύπωσης να ολοκληρωθούν με σταθερά επίπεδα ποιότητας; Τότε το DuploFLEX® 5 (HighPerformance)(υψηλή απόδοση) είναι η λύση – ορόσημο στην τοποθέτηση του κλισέ εκτύπωσης.
Ποιοτικό άλμα 1: εύκαμπτο στρώμα μεμβράνης και στις δύο πλευρές.
Αντίθετα από τις συμβατικές κολλητικές ταινίες αφρού με πολυστρωματική μεμβράνη τερεφθαλικού πολυαιθυλενίου (ΡΕΤ), η σειρά DuploFLEX®ΗΡ 5 έχει τα χαρακτηριστικά του ίδιου στρώματος μεμβράνης πολυαιθυλενίου (ΡΕ) διπλής όψεως που είναι κοινό σε όλα τα προϊόντα της γκάμας DuploFLEX®5. Αυτό έχει την ιδιότητα της  απορρόφησης  των δυνάμεων που ασκούνται στον συμπιεστό αφρό. Συνεπώς, προλαμβάνεται η αμαύρωση στο φιλμ / χαρτί και πετυχαίνετε μια εξαιρετική απεικόνιση, ακόμα και στις μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης.
Ποιοτικό άλμα 2: πολυμερής αφρός υψηλής ποιότητας για απόλυτη σταθερότητα
Ο πολυμερής αφρός υψηλής ποιότητας με απίστευτα ομοιόμορφες δομές κυψέλης και σχετικά μικρά μεγέθη κυψέλης κάνει το   DuploFLEX®ΗΡ 5 να ξεχωρίζει πραγματικά από άλλες ταινίες επικόλλησης κλισέ Ως αποτέλεσμα, το ΗΡ 5 είναι εξοπλισμένο με τις ιδιότητες που είναι απαραίτητες για να πάρουν το προβάδισμα αφήνοντας πίσω του τους συμβατικούς αφρούς. Ο πολυμερής αφρός υψηλής ποιότητας της Lohmann είναι μοναδικός στο είδος του όταν πρόκειται για τη σταθερότητα και την ικανότητά του να ανακτήσει την αρχική του μορφή, ενώ εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις μηχανικές δονήσεις. Είναι απολύτως εξειδικευμένο  για μεγάλες και απαιτητικές μηχανικές δονήσεις.
DuploFLEX®ΗΡ 5 – τέλειο για τελειομανείς
Πιστεύετε ότι χρειάζεστε μόνο το καλύτερο; και αγωνίζεστε για τη βέλτιστη χρωματική αποτύπωση πολύ κοντά στο πρωτότυπο ακόμη και σε χαμηλή πυκνότητα κουκίδας; Τότε το DuploFLEX®ΗΡ 5 της Lohmann είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Χρησιμοποιήστε τον πίνακα που ακολουθεί για να δείτε ποια λύση ΗΡ προτείνουμε για κάθε εφαρμογή.
Οι δαπάνες της αποθήκευσης υπολογίζονται επίσης με την ξεχωριστή χρωματική κωδικοποίηση σε κάθε συνδυασμό συσκευασίας, επιτρέποντας έτσι την εύκολη αναγνώριση του προϊόντος. Επιπλέον,όλες οι συσκευασίες DuploFLEX® 5 είναι 100% ανακυκλώσιμες. Έτσι σώζετε το περιβάλλον και γλυτώνετε έξοδα διάθεσης απορριμμάτων. Τηλεφωνήστε μας σήμερα και οι ειδικοί μας θα σας απαντήσουν σε κάθε σας ερώτηση.