Γραφικά
Διευκολύνουμε κάθε τύπο εκτύπωσης
DuploFLEX®: Ταινίες τοποθέτησης κλισέ φλεξογραφίας

Η φλεξογραφία αντιμετωπίζει διαρκώς πιο δύσκολες απαιτήσεις, όπως τις πολύπλοκες εργασίες εκτύπωσης, τις ασυμβίβαστες ποιοτικές απαιτήσεις και τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα, που πιέζουν πολλές εταιρείες εκτύπωσης να φροντίσουν για την περαιτέρω βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής τους. Η Lohmann σας εξασφαλίζει την ικανότητα να χειριστείτε κάθε πρόκληση, σε οποιαδήποτε εκτύπωση.
Οι υψηλής ποιότητας κολλητικές μας ταινίες για τη τοποθέτηση  κλισέ κάνουν πραγματοποιήσιμες ακόμα και τις πιο περίπλοκες ή ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών. Η φιλικότητα προς τον χρήστη και η κορυφαία ποιότητα αποτελούν εγγύηση για τα τελειότερα αποτελέσματα εκτύπωσης – ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες.
 
Εκτύπωση περιτυλίγματος συσκευασιών
Όλα βασίζονται στη συσκευασία: με τη Lohmannμπορείτε να επεξεργαστείτε περίπλοκες διατάξεις εκτύπωσης και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις του πελάτη στην εκτύπωση περιτυλίγματος συσκευασιών. Χάρη στη γκάμα μας DuploFLEX®, τα προϊόντα σας θα ξεχωρίσουν αμέσως.
 
Εκτύπωση εττικετών με τη μέθοδο της φλεξογραφίας
Οι ταινίες τοποθέτησης κλισέ της Lohmann αποτελούν την ιδανική επιλογή για φλεξογραφική εκτύπωση ετικετών. Ο,τι κι αν αντιμετωπίζετε: -εναλλασσόμενα μοτίβα , βασικά περιεχόμενα, ακραία σχέδια ή ακόμη και συνδυασμός των τριών – η Lohmann έχει πάντα την κατάλληλη λύση για σας.
 
Εκτύπωση χάρτινου κουτιού με τη μέθοδο της φλεξογραφίας
Αποτελέσματα που μαγνητίζουν το βλέμμα από τη Lohmann. Με τα δικά μας ανώτερης ποιότητας,αποτελέσματα εκτύπωσης τα προϊόντα και οι μάρκες σας επωφελούνται από την πρώτης ποιότητας εντυπωσιακή προβολή.
Αν λοιπόν πιστεύετε ότι η συσκευασία μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από απλή προστασία, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.
 
Νέα προϊοντα