Καταναλωτικά Προϊόντα
Πρόοδος στην τεχνολογία συγκόλλησης
Μέσα συγκόλλησης αιχμής για τη βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών.
Οι απαιτήσεις της βιομηχανίας καταναλωτικών αγαθών είναι πιο ποικίλες και πολύπλοκες από ποτέ. Συνεπώς αποτελεί το καλύτερο πεδίο επίδειξης αντοχής. Η  Lohmann προσφέρει καινοτόμες λύσεις μέσων συγκόλλησης που σας δίνουν το προβάδισμα – ακόμα και με τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς.
Για παράδειγμα, οι κολλητικές μας ταινίες αιχμής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ξεχωριστών και λειτουργικών πληκτρολογίων αφής και αποδοτικών λάστιχων πόρτας ψυγείου, και παρέχουν στους σχεδιαστές επίπλων ελευθερία που δεν είχαν ποτέ φανταστεί. Δείτε τη μεγάλη ποικιλία λύσεων για όλες τις απαιτήσεις.
 
Πληκτρολόγια αφής
Πολύ εύκολα στη χρήση και αξιόπιστα. Τα μέσα συγκόλλησης αιχμής της Lohmann αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο πληκτρολογίου αφής. Από βιομηχανικούς τερματικούς σταθμούς και περίπτερα ως εγκαταστάσεις κέντρων πληροφοριών – σας προσφέρουμε πάντα τη σωστή λύση.
 
Οικιακές συσκευές.

Η χρήση των κολλητικών ταινιών σε μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια ή πλυντήρια πιάτων είναι μια τάση που κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος. Σε τελευταία ανάλυση, οι κολλητικές ταινίες δημιουργούν νέες ευκαιρίες για καινοτόμο σχεδιασμό και αποδοτικές διαδικασίες παραγωγής.
 
Έπιπλα
Η Lohmann πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή κλήσης για όποιον επιθυμεί να συνδυάσει τις σύγχρονες τάσεις στον σχεδιασμό με την αξιόπιστη συγκόλληση και τις αποδοτικές διαδικασίες παραγωγής. Η δική μας τεχνολογία συγκόλλησης αποτελεί την αποδοτική εναλλακτική λύση για τα συμβατικά συστήματα στερέωσης στην βιομηχανία επίπλου.