Κτίριο & Κατασκευή
Ένας ειδικός στα μέσα συγκόλλησης που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Τεχνολογία συγκόλλησης αιχμής για αειφόρο//βιώσιμη κατασκευή

Περιορισμένοι φυσικοί πόροι, αυστηρή εκτίμηση κόστους, σύγχρονες τάσεις σχεδιασμού ο κατασκευαστικός τομέας του σήμερα αντιμετωπίζει πολλές απαιτητικές προκλήσεις .

Με τη Lohmann είστε ήρεμοι γιατί έχετε τον σωστό συνεργάτη δίπλα σας. Οι κολλητικές μας ταινίες αιχμής προσφέρουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα στην εγκατάσταση τζαμιών, παραθύρων και πορτών καθώς επίσης και στην παροχή αποδοτικών λύσεων στεγανοποίησης κτιρίου.
Στα πλεονεκτήματα τους συγκαταλέγονται η άμεση συγκόλληση, η υπέρτατη φιλικότητα προς το περιβάλλον, η μέγιστη ελευθερία σχεδιασμού και η βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση μέσα στα κτίρια. Η ευελιξία που προσφέρεται με τις αυτοκόλλητες ταινίες  έχει ως αποτέλεσμα τη συχνή τους χρήση σε διαδικασίες αυτοματισμού, που απλά σημαίνει ότι ότι σας συμφέρουν οικονομικά.
 
Στεγανοποίηση & Μόνωση
Μια λύση στερέωσης που κάνει περισσότερα από όσα υπόσχεται στη συσκευασία της. Οι κολλητικές μας ταινίες αιχμής δεν παρέχουν μόνο την τέλεια συγκόλληση, αλλά παρέχουν επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα στεγανοποίησης και μόνωσης. Με τη Lohmann μπορείτε να βασιστείτε σε θεμέλια ποιότητας και βιωσιμότητας.
 
Λύσεις σχεδιασμού
Συνδυάστε την τέλεια συγκόλληση με τα πιο σύγχρονα σχέδια. Οι καινοτόμες και οπτικά καλαίσθητες λύσης τοποθέτησής μας για τζάμια, παράθυρα και πόρτες σας ξεδιπλώνουν ένα θησαυρό επιλογών σχεδιασμού και κατασκευής.