Εφαρμογές
Κείμενο για εφαρμογές
 
Καταναλωτικά Προϊόντα
Πρόοδος στην τεχνολογία συγκόλλησης
Μέσα συγκόλλησης αιχμής για τη βιομηχανία καταναλωτικών αγαθών.
 
Ανανεώσιμη ενέργεια
Οι εξελίξεις των τελευταίων ετών το καθιστούν σαφές: δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το μέλλον από την ανανεώσιμη ενέργεια. Οι λύσεις συγκόλλησης μας παράγουν ήδη αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην αποδοτικότητα και την απόδοση στον τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας.
 
Γραφικά
Η φλεξογραφία απαιτεί αποτελεσματικές λύσεις για τη συναρμολόγηση του κλισέ στην εκτύπωση ετικετών, φιλμ ή κιβωτίων. Οι αυτοκόλλητες ταινίες της σειράς DuploFLEX® με τα αφρώδη υποστρώματα προσφέρουν οφέλη σε γρήγορες, πολύπλοκες και μεγάλες εργασίες εκτύπωσης.
 
Βιομηχανία αυτοκινήτου
Η Lohmann προσφέρει ευέλικτες λύσεις σύνδεσης για την βιομηχανία αυτοκινήτου. Οι κολλητικές ταινίες μπορούν να προσαρμοστούν σε μια μεγάλη ποικιλία κατασκευών. Είναι έτοιμα τεμάχια αυτοκόλλητων ταινιών για να εφαρμόζουν και να συγκρατούν τέλεια σήματα, μπάρες πλευρικής προστασίας, καλωδιακά συστήματα ή θερμαντήρες καθισμάτων.
 
Κτίριο & Κατασκευή
Στον τομέα των κατασκευών, οι κολλητικές ταινίες διπλής όψεως χρησιμοποιούνται στην κατασκευή παραθύρων και πορτών, τη στεγανοποίηση κτιρίων και φωτοβολταϊκών και την κατασκευή μονάδων παραγωγής αιολικής ενέργειας. Η Lohmann προσφέρει λύσεις για σχέδια και διαδικασίες παραγωγής με υψηλή ενεργειακή απόδοση.
 
Ηλεκτρονικά
Μικρά, κομψά και κυρίως ισχυρά: ο τομέας των ηλεκτρονικών αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ρυθμό. Η θερμομονωτική και ηλεκτρομονωτική τεχνολογία συγκόλλησης της Lohmann είναι ιδανική για τις καινοτομίες που βομβαρδίζουν την αγορά.